Kilden Bibelmisjon Karmøy ble stiftet 27.juli 20

Vi begynte med bønnemøter på Vea hvor det meldte seg et savn etter en mer aktiv forkynnelse om Israel og endetiden. Kan vi gjøre noe med denne viktige saken?
Slik ble bønnemøtene til den tjenesten vi har i dag, og som vi i flere år har vært med om. Kilden Bibelmisjon Karmøy er blitt til en voksende frittstående forsamling hvor mennesker finner frelsen i Jesus Kristus.

De to første årene var virksomheten lagt til Blå Kors Loftet på Åkra.
Flere møteaksjoner med god hjelp av Blå Kors/Loftmusikken.
Vi fikk markere 50 års jubileum for den store vekkelsen som Arne og Egil fikk være med om i Skudenes i juli 1967, mens seks dagers krigen herjet i Israel. Nå fikk vi besøk av Arne Gundersen, Leif Solheim og Leif Sverre Lien. Kvelden ble en minnerik samling med stor oppslutning.
Steinar Handeland ble med oss på Loftet de to første ukene i september 2015. Også her godt besøkte møter med rik forkynnelse om Israel og endetiden.

De to siste ukene i september ble til vekkelsesmøter med Arne Gundersen og Leif Solheim, og frelsesunderet skjedde. Vi takker Loftet og ledelsen for den åpenhet som har blitt vist oss og at vi fortsatt får bruke lokalitetene ved større satsinger.

Vi kom til Kopervik Bedehus lørdag 19.august 2017.
En planlagt møteaksjon på Loftet måtte endres. Da ble Kopervik Bedehus en god løsning, og her var huset var ledig.

Var dette en tilfeldighet?
Slik vi ser det i dag var det en Herrens ledelse at Kilden Bibelmisjon Karmøy kom til Kopervik.
På byens markedsdager har vi stand på fortauet og deler ut traktater og kristen litteratur fra vårt eget forlag.

Vi har bønnemøter på onsdag kveld og evangeliske møter lørdag og søndag kveld. Også kampanjer. Vi opplever god oppslutning om samlingene. Herrens nattverd deles sammen til faste tider. Det ypperste er at mennesker gir sitt liv til Jesus og blir frelst.
Vi er takknemlige for de mange forkynnere og gode sangkreftene som besøker oss. En fin åpenhet om Guds Ordet. Nå ber om og forventer en gjennomgripende vekkelse. Haugalandet trenger det.
Leif Stangeland var leder av bedehuset og ble en døråpner for Kilden Bibelmisjon Karmøy i Kopervik. Vi satte stor pris på samarbeidet og den rause støtten han gav oss, noe vi fikk takke han for. Leif døde 08.01.2023. Borte fra legemet hjemme hos Herre.

Kilden Bibelmisjon Karmøy forkynner et klart Kristus forsonings budskap. Vi synger gjerne: Det er nok det som Jesus gjorde - Han har sona di synd den store og deg vunne så rein ei drakt.
Vi arbeider for at mennesker skal bli frelst og få et nytt liv i Jesus Kristus. Kilden Bibelmisjon Karmøy tror at hele bibelen er GUDS ORD. Tidens tegn viser at Jesus snart vil hente menigheten hjem. Israel og endetids forkynnelsen er derfor fortsatt et aktuelt tema.
Peter skriver i sitt 2.brev kap.1.19: «Og desto fastere har vi det profetiske ord, som dere gjør vel i å akte på. Det er som en lampe som lyser på et mørkt sted, inntil dagen lyser fram og morgenstjernen går opp i deres hjerter»

Oppdatert 19.02. 2023

 

Kilden Bibelmisjon Karmøy

Tlf/SMS: 901 68 012

VIPPS: 54 35 83

post@kildenkarmoy.no
Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke våre tjenester godtar du Cookie Policy og Personvernpolicy